30 Eylül 2012 Pazar

Barbienin Süslü Evi






Barbie süslü mü süslü bir kız:)Doğal olarak evi de çok süslü olacak.Barbie evinin dekorasyonu konusunda sizden yardım bekliyor.Oyun MOUSE ile oynanıyor.
Kanal D Oyunları İyi Eğlenceler Diler:)





Barbienin Süslü Evi



29 Eylül 2012 Cumartesi

Tüylü Balon Patlatma






Tüylü Balon Patlatma oyununa başlamak için "START" butonuna basın. Sonra oyunun "zorluk derecesi"ni seçin. Son olarak "CONTINUE" butonuna basın ve balon patlatma oyunlarının en eğlencelisi başlasın. Oyunda tüylü balonları patlatmaya çalışıyorsunuz. Aynı renkteki en az üç balon bir araya geldiğinde balonlar patlayacaktır. İyi eğlenceler dileriz.





Tüylü Balon Patlatma



28 Eylül 2012 Cuma

Kirpi Meyveleri






Kirpi meyvelerı kendi yuvasına atmak için sizden yardım bekliyor. Oyunda bunu yaparken meyveleri mavi yerlere ittirmeniz gerekli. Oyun yüklendikten sonra Start butonuna basıp oyuna başlamanız gerekiyor. Oyunda mouse yardımı ile kirpinizi hareket ettirebilirsiniz. Bu zevkli oyunda meyvelerin yanlarının açık olmasına dikkat edin. İyi eğlenceler dileriz...





Kirpi Meyveleri



27 Eylül 2012 Perşembe

Tatil Keyfi






Tatil Keyfi oyunu giydirme oyunudur.Oyuna başlamak için PLAY yazısına tıklıyoruz.Oyun MOUSE ile oynanıyor.Tatile çıkan kızımızı giydirdikten sonra SHOW yazısına tıklıyoruz.
Kanal D Oyunları İyi Eğlenceler Diler:)





Tatil Keyfi



25 Eylül 2012 Salı

Şato Koruma






Şato koruma oyununda şatonuza saldıracak hayvanları yok etmel ve para kazanmalısınız. Ne kadar fazla puan kazanırsanız okadar çabuk level atlayacaklardır. Bu zevkli oyunda mouse yardımı ile ateş edecek şatonuzu koruyacaksınız. Oyun yüklendikten sonra Play Game(oyunu oyna) u-butonuna basıp oyunu başlatın. İyi eğleneler dileriz..





Şato Koruma



24 Eylül 2012 Pazartesi

Tehlikeli Otoban






Bu oyundaki amaç önünüzdeki araçlara çarpmadan ilerlemek. Oyundaki araba kendiliğinden hızlanıyor ve araçlara çarptıkça yavaşlıyor. Siz arabanın yönünü belirleyerek onun araçlara çarpmamasını sağlamalısınız. Klavyenin sağ yön tuşu ile sağa dönebilir, sol tuşu ile sola dönebilirsiniz. Oyun yüklendikten sonra Play(oyna) tuşuna basmanız oyunu açmanızda yeterli olacaktır. İyi eğlenceler dileriz...





Tehlikeli Otoban



20 Eylül 2012 Perşembe

Keloğlan Helikopteri






Keloğlan ile eğlenceli bir kristal yakalama oyunu sizlerle. Keloğlan helikopterine binmiş ve ona bildirilen kristalları toplamak için sizden yardım istiyor. Sadece yeşil kristallari toplayın, kırmızı kristallerden ise kaçının.Yön tuşları ile helikopteri yönetebilirsiniz. İyi eğlenceler.





Keloğlan Helikopteri



19 Eylül 2012 Çarşamba

Roket Kutuları






Roket kutuları oyununda size eşlik edecek çizgifilm kahramanları ile gelen kutuların üzerindeki renklerin aynılarını kutunun içine dökmektir. Bunu yapabilmeniz için sağ alt taraftaki paneli kullanmanız gerekiyor. Mouse yardımı ile kullanacağınız panelde yanlış bir butona basmanız sizin başarısız olmanızı sağlar. Oyun yüklendikten sonra ise Play(oyna) butonuna basıp oyuna başlayın. İyi eğlenceler dileriz..





Roket Kutuları



17 Eylül 2012 Pazartesi

Kaleni Koru






Kaleni Koru oyunu harika bir savaş oyundur. Kalenize saldıranlara karşı sadece siz savaşacaksınız. Mouse yardımı ile onların üzerine tıklayacak ve onları yok edeceksiniz. Kalenizin sağlığı paranız, bölümünüz üst taraftaki panelde yazıyor. Ordan neler yapmanız gerektiğini anlayabilirsiniz. Oyun yüklendikten sonra Start butonua basıp oyuna girin. Daha sonra mouse ile askerlere saldırın. İyi eğlenceler dileriz..





Kaleni Koru



16 Eylül 2012 Pazar

Gerçek Savaşcı






Gerçek savaşçı oyununda karşınıza gelecek bütün düşmanlarınız gerçek savaşçılar. Zırhları ile size saldırı yapan savaşçılara sizde ateş ederek yok etmelisiniz. Oyunda bunu yapabilmeniz için kontrollerinizi iyi birşekilde sağlamanız gerekmektedir. Oyun yüklendikten sonra Play butonuna basarak oyuna başlayın. Klavyede bulunan yön tuşlarını kullanarak yön ve şarjör dolduraca, Space butonu ile ateş edeceksiniz. İyi eğlenceler dileriz..





Gerçek Savaşcı



15 Eylül 2012 Cumartesi

Yakut Prenses






Yakut Prenses oyunu giydirme oyunudur.Oyuna başlamak için PLAY yazısına tıklıyoruz.Oyun MOUSE ile oynanıyor.Oyunda prensesimize sol köşedeki kategoriden seçimler yapıp DONE yazısına tıklıyoruz.
Kanal D Oyunları İyi Eğlenceler Diler:)





Yakut Prenses



14 Eylül 2012 Cuma

Tarzan Orman Macerası






Tarzan orman macerası oyununda sevimli çizgi film karakteri tarzan ile maceraya atılıyorsunuz. Engellerin, timsahların ve elmasların bulunduğu bu zevkli oyunda tarzanın yönlendirmesi size ait. Onu en iyi biçimde kontrol edecek ve zarar almadan macerayı tamamlamasını sağlayacaksınız. Yön tuşlarının ve Space butonunun yardımı ile kontrollerinizi sağlayacağınız oyunda Play butonuna basıp oyuna başlayabilirsiniz. İyi eğlenceler dileriz..





Tarzan Orman Macerası



13 Eylül 2012 Perşembe

Ressam






Ressam oyunu bir boyama oyunudur. Çok geniş kapsamlı olan bu oyunumuzda isterseniz renkleri birleştirip yeni renkler ortaya çıkarın, isterseniz de sadece ana renklerle resmi boyayın. Resmi boyamak için boyanacak yerin her tarafını eksiksiz boyamak zorundasınız. Bu sayede oyundaki kontrollerinizi de sağlamış olursunuz. Mouse yardımı ile oynanan oyunda hepinize iyi eğlenceler dileriz..





Ressam



12 Eylül 2012 Çarşamba

Fotografçı Kız






Fotografçı kızımız cıkacagı gezıde makyajını tamamlaması için sizin zevkinize güvenıyor. Onu hayallerinizdeki makyajı yapın ve süsleyin. Rujunun ve farının uyumuna dikkkat etmenizi öneririz. Oyunda mouse yardımı ile makyajı yapabilirsiniz. Oyun yüklendikten sonra kendiliğinden açılacaktır. Herhangi bir tuşa basmanız gerekmez. İyi eğlenceler dileriz...





Fotografçı Kız



11 Eylül 2012 Salı

En Güzel Odayı Hazırla






Nasıl Oynanır ? 
Aşağıdaki bölümlerden odanıza koyabileceğiniz herşeyi seçmeniz mümkün en güzel odayı yapabileceğine inanıyorum.





En Güzel Odayı Hazırla



10 Eylül 2012 Pazartesi

Evini Dekore Et






Evini dekore etme zamanın geldi de geçiyor bile.Evini senin tarzına göre dekore etmeye ne dersin:)?Evinin halısından duvar rengine kadar hepsi senin tarzın olacak.
Kanal D Oyunları Başarılar Diler:)





Evini Dekore Et



7 Eylül 2012 Cuma

Kış Güneşi






Kış Güneşi oyunu giydirme oyunudur.Oyuna başlamak için PLAY yazısına tıklıyoruz.Oyun MOUSE ile oynanıyor.Oyunda kış kıyafetlerinden güzel kızımıza seçimleri yapıp DONE yazısına tıklıyoruz.
Kanal D Oyunları İyi Eğlenceler Diler:)





Kış Güneşi



6 Eylül 2012 Perşembe

Bubbles Extreme






Balon patlatma oyunlarının diğer adı olan bubbles oyununun en ileri versiyonlardan biri olan extreme versiyonunu sizler için sitemize ekliyoruz. Çok eğlenceli bir oyun olan bu bubbles oyununda aynı renkte bulunan topları yok etmeye çalışacaksınız. mouse yardımı ile kontrollerinizi sağlayacağınız oyun Play butonuna basarak açılmaktadır. İyi eğlenceler dileriz..





Bubbles Extreme



5 Eylül 2012 Çarşamba

Top Koru






Top koru oyununda sizden yapmanızı istedikleri amaç topu kendi kalenizden uzak tutarak karşı kaleye daha fazla gol atmak. Oyun yüklendikten sonra Play Game(oyunu oyna) butonuna basarak oyunu başlatabilirsiniz. Oyun açıldıktan sonra oyuncunun üzerine tıklayarak maçı başlatıyorsunuz. Klavyedeki yön tuşları ile futbolcularınızı hareket ettirebilirsiniz. İyi eğlenceler dileriz...





Top Koru



4 Eylül 2012 Salı

Bakugan Baliton puzzle






"Bakugan Baliton puzzle" yüklenmesi ardından otomatik olarka başlar.Bu güzel zeka oyununu hangi seviyede oynamak size kalmıştır.İsterseniz basit,isterseniz orta,isterseniz zor seçebilirsiniz.Size yarımcı olacak bir yöntem söyleyecek olursak ilk önce köşe parçaları bulup yerlerine koyunuz ve devamını o şekilde sağlarsanız daha kısa bir şekilde oyunu tamamlayabilirsiniz.İyi oyunlar...





Bakugan Baliton puzzle



Kanguru Zıplat






Heyecan dolu bir hayvan oyunu oynamaya ne dersiniz? Zıplayarak en tepeye ulaşmaya çalışan kangurunun arkasında yanardağın lavları geliyor. O lavlara takılmadan ve onlara değmeden yoluna devam etmek zorunda. Sadece mouse yardımı ile kontrolleri sağlanan oyunda Play butonuna basarak oyuna başlayacaksınız. Eğlenceli bu hayvan oyununda hepinize bol şans dileriz..





Kanguru Zıplat



3 Eylül 2012 Pazartesi

Kraliçe Arı






Arıların başında yer alan kraliçe arı sizin onu giydirmenizi bekliyor.Birbirinden büyülü kıyafetler arasında ona en çok yakışanı bulup kraliçenin güzel olmasını sağlayacaksınız. Oyun play butonuna basarak açılıyor. Oyun açıldıktan sonrada sağ tarafta birden fazla buton olacak.Sizde o butonların içindeki giysileri kıza giydireceksiniz. Bunun içinde mouse yardımı almanız gerekiyor. İyi eğlenceler dileriz..





Kraliçe Arı



2 Eylül 2012 Pazar

Telefon Bağımlısı






Telefonunu yanından ayırmayan, telefonunu çok seven kızımıza telefon seçimi ve kıyafet seçimi yapıyoruz.Oyun MOUSE ile oynanıyor.





Telefon Bağımlısı



1 Eylül 2012 Cumartesi

Barbie Elbise Dikme






Barbie elbise dikme oyununda güzeller güzeli barbie ile elbise tasarlayacak daha sonrada onu barbieye giydireceksiniz. Birbirinden güzel renkler ve elbise seçenekleri ile çok eğleneceğiniz oyunumuzda mouse yardımı ile elbiseleri dikebilir, kesebilir ve aksesuarlar yerleştirebilirsiniz. Kesme ve dikme işlemi bittikten sonra elbiseye koymak istediğiniz aksesuarlar yer alacak. Onlardan herhangi birini seçerek elbiseye koyabilirsiniz. İyi eğlenceler dileriz..





Barbie Elbise Dikme