31 Ağustos 2012 Cuma

Kış Modası






Güzel mankenimiz sizin kış modanızı oyuna yansıtmanız için bekliyor. En iyi kıyafetleri ve modanıza uygun olan aksesuarları seçerek kış modanızı hazırlayın. Mouse ile oynayabilirsiniz. İyi eğlenceler dileriz.





Kış Modası



30 Ağustos 2012 Perşembe

Moda Günü






Moda günü oyunu giydirme oyunudur.Oyuna başlarken 2 tane manken kız seçiyoruz ve NEXT yazısına tıklıyoruz.Oyun MOUSE ile oynanıyor.Oyunda kızları giydirdikten sonra NEXT yazısına tıklıyoruz.
Kanal D Oyunları İyi Eğlenceler Diler:)





Moda Günü



29 Ağustos 2012 Çarşamba

Postacı Kız Giydir






Postacı kız evlere gidip insanlara ait mektupları ve gazeteleri dağıtıyor. Ama bunu yaparkende güzel ve rahat giyinmek istiyor. Sizde ona bu konuda yardımcı olmalısınız. Onun hem rahat hemde şık olmasını sağlayın. Bunu yaparken mouse yardımı ile kontrollerinizi sağlayacak, kıyafetleri kızın üzerine giydireceksiniz. Renk uyumlarına dikkat etmeniz gereken bu güzel oyunda hepinize iyi eğlenceler dileriz.





Postacı Kız Giydir



Melek Kız Giydir






Melek kızın kıyafetleri artık sizin yönetimizde. Meleğe en çok yakışan kıyafeti bulun ve onu baştan yaratın. Güzel ve zevkli kıyafetleriyle onu giydirmek çok zevkli. Mouse ile oynayın ve oyun yüklendikten sonra Play(oyun) tuşuna tıklayarak oyunu açın. İyi eğlenceler





Melek Kız Giydir



Kırmızı Güller






Kırmızı Güller oyununda etrafa güller ve kalpler saçılıyor. Sizde bu gülleri sevgilinize toplayacaksınız çünkü ona 100 tane kırmızı gül borcunuz var. Bunları toplayarak puan ve sevgilinizin aşkını kazanın. Mouse yardımı ile gülleri toplayabilirsiniz. Ne kadar fazla gül toplarsanız okadar fazla puan kazanacaksınız. Oyun yüklendikten sonra Play game butonuna basıp oyuna başlayın. İyi eğlenceler dileriz..





Kırmızı Güller



Arabesk Adam






Arabesk Adam oyunu hem komik hemde adrenalini yüksek bir oyundur. Oyunda yapılması gereken çok basit ve eğlenceli. Arabesk adam cok sıkılmış ve gösteri yapmak istiyor. Duvarları yıka yıka geçmeye çalışan adama yardımcı olun. Komik oyunlar kategorisine giren bu oyunda mouse yardımı ile adamı oynatabilir ve duvarlara vurmasını sağlayabilirsiniz. Oyun yüklendikten sonra Play butonuna basın ve oyunu başlatın. İyi eğlenceler dileriz..





Arabesk Adam